Σκακιστική Επικοινωνία, Μαθήματα

Έναρξη μαθημάτων με τον GM Χρ. Μπανίκα

Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Επικοινωνίας, Πολυτεχνείου και Χαράς 12 στο Ηράκλειο Αττικής, αρχίζουν οι προπονήσεις με τον GM Χρίστο Μπανίκα. Οι δηλώσεις συμμετοχής συννεχίζονται.

 Έχουν δημιουργηθεί 2 τμήματα ανάλογα με την ηλικία και την δυναμικότητα. Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι το παρακάτω: 

Τμήμα – junior PRO (Δευτέρα 7μμ-8:30μμ): Για παιδιά κάτω από 14 ετών με διεθνές έλο πάνω από 1100 ή αγωνιστική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών.

Τμήμα – PRO (Δευτέρα 8:30μμ-10μμ): Για σκακιστές/στριες πάνω από 14 ετών και διεθνές έλο πάνω από 1800 για άντρες-αγόρια ή πάνω από 1600 για γυναίκες-κορίτσια.

Η προπόνηση θα έχει διάρκεια 90 λεπτών/μάθημα και θα γίνεται σε προτζέκτορα, ώστε να μπορεί να παραδοθεί περισσότερη ύλη. Η επιλογή των θεμάτων θα γίνει από το GM Χρίστο Μπανίκα ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Το κόστος ανέρχεται στα 30 ευρώ/μήνα ή 200 ευρώ ετησίως.
Διακαίωμα συμμετοχή έχουν όλοι οι σκακιστές ανεξάρτητα από τον σύλλογο στον οποίο ανήκουν.
Δηλώσεις συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο: 6947377440.
Τα γκρουπ θα είναι ολιγομελή γι'αυτό τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εκτύπωση Email