Ελλάδα, Τουρνουά, Σκακιστική Επικοινωνία, Προκήρυξη

Athens Challenge 2019

22o Όπεν Ηρακλείου "Athens Challenge 2019"

Η Σκακιστική Επικοινωνία προκηρύσσει το 22ο Διεθνές Όπεν Ηρακλείου" Athens Challenge 2019", το οποίο θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ηλέκτρα Αποστόλου" του Δήμου Ηρακλείου Αττικής το διάστημα 15-23 Ιουνίου 2019

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους Α και Β με ελβετικό σύστημα 9 γύρων. Στον Α΄ όμιλο θα μπορούν να πάρουν μέρος σκακιστές με έλο μεγαλύτερο από 1800.

Το παράβολο στο Α' γκρουπ ορίζεται στα 40 ευρώ, εφόσον προπληρωθεί μέχρι τις 13 Ιουνίου, (μετά την 13η Ιουνίου θα υπάρχει προσάυξηση 15 ευρώ). Για το Β' γκρουπ το παράβολο με προπληρωμή είναι 25 ευρώ (με προσαύξηση 10 ευρώ μετά την 13η Ιουνίου). Επίσης, υπάρχει μειωμένο παράβολο, ομαδικό (5 σκακιστών του ίδιου συλλόγου), οικογενειακό (μέλη της ίδιας οικογένειας), για άνεργους (με κάρτα ανεργίας) και για τα μέλη της Σκακιστικής Επικοινωνίας.

Τα συνολικά χρηματικά έπαθλα φέτος θα είναι 2800 ευρώ, ενώ θα δωθούν και αναμνηστικά έπαθλα (μετάλλια) στους νικητές επιμέρους κατηγοριών.

Τέλος, για πρώτη φορά φέτος, η κλήρωση του 1ου γύρου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουνίου, ενώ ο 1ος γύρος αναμένεται να αρχίσει στις 17:30 της ίδιας μέρας. Για το λόγο αυτό η επικύρωση των συμμετοχών θα γίνεται μόνο μέσω email με την προσκόμιση της απόδειξης πληρωμής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην προκήρυξη.

Εκτύπωση Email