Ελλάδα, Τουρνουά, Σκακιστική Επικοινωνία, Προκήρυξη

Τουρνουά rapid και blitz στο Ηράκλειο

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η Σκακιστική Επικοινωνία διοργανώνει τουρνουά rapid και blitz

 

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 17.30 αναμένεται να ξεκινήσει το τουρνουά rapid, ενώ την ίδια μέρα στις 20.00 θα ξεκινήσει του τουρνουά blitz. Τα δύο τουρνουά θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Αττικής και συγκεκριμένα στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Επικοινωνίας που βρίσκεται Χαράς 12 και Πολυτεχνείου, πολύ κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ του Ηρακλείου.

21o Rapid Επικοινωνίας Χριστουγεννιάτικο

H Σκακιστική Επικοινωνία διοργανώνει το 21 ατομικό σκακιστικό τουρνουά rapid Επικοινωνίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Αττικής την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.30μμ και θα έχει διεθνή αξιολόγηση rapid.

Διευθυντής Αγώνων – Επικεφαλής Διαιτητής: Διευθυντής αγώνων ορίζεται ο Μιχάλης Ρουκουνάκης και επικεφαλής διαιτητής η Μαρία Πετσετίδη.

Παράβολο συμμετοχής: Το παράβολο ορίζεται στα 10€ για όλους τους σκακιστές και 5€ για τα μέλη του συλλόγου.

Χώρος αγώνων: Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Επικοινωνίας, Πολυτεχνείου και Χαράς 12 Στο Ηράκλειο Αττικής.

Χρόνος Σκέψης: Ο χρόνος σκέψης θα είναι δέκα (10) λεπτά για όλη την παρτίδα και πέντε (5) δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση από την αρχή της παρτίδας. Η καταγραφή των κινήσεων ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE για τις παρτίδες Rapid.

Σύστημα Αγώνων: Το τουρνουά θα διεξαχθεί με Ελβετικό Σύστημα FIDE 5 γύρων(αν οι συμμετοχές είναι μέχρι 21) ή 6 γύρων (αν οι συμμετοχές είναι περισσότερες). Για την πραγματοποίηση των κληρώσεων θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα Swiss manager. Η αρχική κατάταξη θα γίνει βάση των Διεθνών έλο rapid.

Πρόγραμμα Αγώνων: Η επιβεβαίωση συμμετοχών θα γίνει μέχρι και πέντε (5) λεπτά πριν την έναρξη του τουρνουά. Ο 1ος γύρος θα ξεκινήσει στις 17.30 ́, ενώ η ολοκλήρωση του τουρνουά αναμένεται κατά τις 20.30 ́.

Κριτήρια Άρσης Ισοβαθμίας: Σε περίπτωση ισοβαθμίας για την τελική κατάταξη ισχύουν τα εξής κριτήρια άρσης της: α) Bucholz, β) Sonneborn-­‐Beger και γ) Arranz

Έπαθλα: Το 60% των παραβόλων θα δοθεί για τρία χρηματικά έπαθλα
1ος Το 50% από το ποσό που θα διατεθεί για τα έπαθλα + μετάλλιο,
2ος Το 30% από το ποσό που θα διατεθεί για τα έπαθλα + μετάλλιο,
3ος Το 20% από το ποσό που θα διατεθεί για τα έπαθλα + μετάλλιο

Συμμετοχή: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τους 40 πρώτους που θα δηλώσουν. Δηλώσεις συμμετοχής: στο e-­‐mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6947377440 Μιχάλης Ρουκουνάκης και 6974858312 Μαρία Πετσετίδη

7ο Blitz Επικοινωνίας Χριστουγεννιάτικο

H Σκακιστική Επικοινωνία διοργανώνει το 7ο ατομικό σκακιστικό τουρνουά blitz Επικοινωνίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Αττικής την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στις 8.30μμ και θα έχει διεθνή αξιολόγηση blitz.

Διευθυντής Αγώνων – Επικεφαλής Διαιτητής: Διευθυντής αγώνων ορίζεται ο Μιχάλης Ρουκουνάκης και επικεφαλής διαιτητής η Μαρία Πετσετίδη.

Παράβολο συμμετοχής: Το παράβολο ορίζεται στα 10€ για όλους τους σκακιστές και 5€ για τα μέλη του συλλόγου.

Χώρος αγώνων: Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Επικοινωνίας, Πολυτεχνείου και Χαράς 12 Στο Ηράκλειο Αττικής.

Χρόνος Σκέψης: Ο χρόνος σκέψης θα είναι τρία (3) λεπτά για όλη την παρτίδα και δύο (2) δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση από την αρχή της παρτίδας. Η καταγραφή των κινήσεων ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE για τις παρτίδες Blitz.

Σύστημα Αγώνων: Το τουρνουά θα διεξαχθεί με Ελβετικό Σύστημα FIDE 8 γύρων(αν οι συμμετοχές είναι μέχρι 21) ή 9 γύρων (αν οι συμμετοχές είναι περισσότερες). Για την πραγματοποίηση των κληρώσεων θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα Swiss manager. Η αρχική κατάταξη θα γίνει βάση των Διεθνών έλο blitz.

Πρόγραμμα Αγώνων: Η επιβεβαίωση συμμετοχών θα γίνει μέχρι και πέντε (5) λεπτά πριν την έναρξη του τουρνουά. Ο 1ος γύρος θα ξεκινήσει στις 20.30 ́, ενώ η ολοκλήρωση του τουρνουά αναμένεται κατά τις 22.00 ́.

Κριτήρια Άρσης Ισοβαθμίας: Σε περίπτωση ισοβαθμίας για την τελική κατάταξη ισχύουν τα εξής κριτήρια άρσης της: α) Bucholz, β) Sonneborn-­‐Beger και γ) Arranz

Έπαθλα: Το 60% των παραβόλων θα δοθεί για τρία χρηματικά έπαθλα 
1ος Το 50% από το ποσό που θα διατεθεί για τα έπαθλα + μετάλλιο, 
2ος Το 30% από το ποσό που θα διατεθεί για τα έπαθλα + μετάλλιο, 
3ος Το 20% από το ποσό που θα διατεθεί για τα έπαθλα + μετάλλιο

Συμμετοχή: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τους 40 πρώτους που θα δηλώσουν. Δηλώσεις συμμετοχής: στο e-­‐mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6947377440 Μιχάλης Ρουκουνάκης και 6974858312 Μαρία Πετσετίδη

 

Εκτύπωση Email