Ελλάδα, Σκακιστική Επικοινωνία, Μαθήματα

Αρχίζουν τα μαθήματα με το GM Χρ. Μπανίκα

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Επικοινωνίας, Πολυτεχνείου και Χαράς 12 στο Ηράκλειο Αττικής, αρχίζουν οι προπονήσεις με τον GM Χρίστο Μπανίκα. Οι δηλώσεις συμμετοχής συννεχίζονται.

 Έχουν δημιουργηθεί 3 τμήματα ανάλογα με την ηλικία και την δυναμηκότητα. Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι το παρακάτω: 

Τμήμα – Carlsen (Δευτέρα 7μμ-8μμ): Για παιδιά κάτω από 14 ετών με διεθνές έλο πάνω από 1100 ή αγωνιστική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών.

Τμήμα – Kasparov (Δευτέρα 8μμ-9μμ): Για σκακιστές/στριες πάνω από 14 ετών και διεθνές έλο πάνω από 1800 για άντρες-αγόρια ή πάνω από 1600 για γυναίκες-κορίτσια.

Τμήμα – Fischer (Δευτέρα 9μμ-10μμ): Για σκακιστές/στριες με διεθνές έλο πάνω από 1400 χωρίς όριο ηλικίας.

Η προπόνηση θα έχει διάρκεια μίας ώρας/εβδομάδα και θα γίνεται σε προτζέκτορα, ώστε να μπορεί να παραδοθεί περισσότερη ύλη. Η επιλογή των θεμάτων θα γίνει από το GM Χρίστο Μπανίκα ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. Κάθε κύκλος μαθημάτων θα αποτελείται από 10 ώρες. Ο πρώτος κύκλος υπολογίζεται να ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα. Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος προπονήσεων για όσους ενδιαφέρονται να συννεχίσουν. Το κόστος για κάθε κύκλο προπονήσεων (10 ώρες) ανέρχεται στα 60 ευρώ και πρέπει να δωθεί προκαταβολικά (με την έναρξη του κύκλου).
Διακαίωμα συμμετοχή έχουν όλοι οι σκακιστές ανεξάρτητα από τον σύλλογο στον οποίο ανήκουν.
Δηλώσεις συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο: 6947377440.

Εκτύπωση Email