Ελλάδα, Σκακιστική Επικοινωνία, Μαθήματα

Μαθήματα με τον GM Χρίστο Μπανίκα

Η Σκακιστική Επικοινωνία ανακοινώνει τη δημιουργία τριών τμημάτων προπονήσεων με τον GM Χρίστο Μπανίκα.

Το κάθε τμήμα θα απαρτίζεται από 6-8 συμμετέχοντες. Η προπόνηση θα έχει διάρκεια μίας ώρας/εβδομάδα και θα γίνεται σε προτζέκτορα, ώστε να μπορεί να παραδοθεί περισσότερη ύλη. Η επιλογή των θεμάτων θα γίνει από το GM Χρίστο Μπανίκα ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Κάθε κύκλος μαθημάτων θα αποτελείται από 10 ώρες. Ο πρώτος κύκλος υπολογίζεται να ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα. Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος προπονήσεων για όσους ενδιαφέρονται να συννεχίσουν.

Το κόστος για κάθε κύκλο προπονήσεων (10 ώρες) ανέρχεται στα 60 ευρώ και πρέπει να δωθεί προκαταβολικά (με την έναρξη του κύκλου).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξάρτητα από το σύλλογο στον οποίο ανήκουν, αρκεί να πληρούν τις παρακάτω προϋοποθέσεις:

ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Τμήμα – Carlsen (Δευτέρα 7μμ-8μμ)
• κάτω από 14 ετών 
• διεθνές έλο πάνω από 1200

Τμήμα – Kasparov (Δευτέρα 8μμ-9μμ)
• πάνω από 14 ετών 
• διεθνές έλο πάνω από 1900 για αγόρια ή πάνω από 1700 για κορίτσια

Τμήμα – Fischer (Δευτέρα 9μμ-10μμ)
• διεθνές έλο πάνω από 1500 χωρίς όριο ηλικίας

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν mail με όλες τις λεπτομέριες.

Εκτύπωση Email