Ελλάδα, Τουρνουά, Σκακιστική Επικοινωνία, Όπεν

Όλα έτοιμα!

Όλα έτοιμα για την έναρξη του 21ου Όπεν Ηρακλείου "Athens Challenge 2018". Οι συμμετοχές πλησιάζουν τις 220! Πρόκειται για το ισχυρότερο τουρνουά που διαξάγεται στην Αττική τα τελευταία χρόνια.

Λίγες ώρες απομένουν από την έναρξη του 21ου Όπεν Ηρακλείου "Athens Challenge 2018" και όλα είναι έτοιμα. Για τις επόμενες 9 μέρες το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του σκακιστικού κόσμου στην Ελλάδα καθώς εκτός από τους 220 σχεδόν σκακιστές και σκακίστιες που θα συμμετέχουν καθημερινά στο τουρνουά, άλλοι τόσοι υπολογίζονται να είναι οι θεατές, συνοδοί, προπονητές κτλπ που καθημερινά θα περνάνε από το χώρο αγώνων. Ενώ χιλιάδες αναμένονται οι επισκέπτες στη ιστοσελίδα του τουρνουά όπου θα μεταδίδονται ζωντανά οι παρτίδες των πρώτων τραπεζιών.

Πρόκειται για το ισχυρότερο τουρνουά που έχει διοργανωθεί τα τελευταία 10 χρόνια στην Αττική και ένα από τα μαζικότερα του νομού. Φέτος στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 3 GM's, 4 ΙΜ's και πολλοί ισχυροί σκακιστές με έλο πάνω από 2100. Ενώ στο τουρνούα θα συμμετέχουν σκακιστές από 6 διαφορετικές ομοσπονδίες πράγμα που καθιστά εφικτή την επίτευξη νόρμας για διεθνή τίτλο.

Όσον αφορά την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, η Σκακιστική Επικοινωνία αποφάσισε φέτος να δωθεί έκπτωση σε όσους προκαταβάλουν το παράβολο, ώστε να μην δημιουργηθούν ουρές την πρώτη μέρα του τουρνουά, το οποίο θα είχε ως συνέπεια την καθυστέρηση της έναρξης. Με αυτό τον τρόπο περίπου το 80% των συμμετοχών έχει ήδη επικυρωθεί, οπότε ο 1ος γύρος αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά στις 17:30

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά το Hotel Vergina για την υποστήριξη και την βοήθεια μας παρείχε, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα τόσο ισχυρό τουρνουά.

Εκτύπωση Email