Ελλάδα, Τουρνουά, Σκακιστική Επικοινωνία, Όπεν

Ο GM Γιάννης Νικολαϊδης νικητής του 20ου Όπεν Ηρακλείου

O GM Γιάννης Νικολαϊδης είναι ο νικητής του 20ου Όπεν Ηρακλείου και Πρωταθλητής Αττικής για το 2017.

Ο Νικολαϊδης, που αγωνίζεται στον ΑΜΕΣ Ερυθραίας, συγκέντρωσε 8 βαθμούς σε 9 αγώνες και κατέκτησε δίκαια την 1η θέση. Την 2η κατέλαβε ο Βούλγαρος GM Krum Georgiev με 7 στα 9 και την 3η θέση ο 16χρονος Δημήτρης Λουτραγώτης του Ζήνωνα Γλυφάδας με 6½ στα 9.

Για το Πρωτάθλημα Αττικής, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο GM Γιάννης Νικολαϊδης, 2ος ο Δημήτρης Λουτραγώτης και 3ος ο Κωστής Σκαπέρδας της Σκακιστικής Άνοιξης με 6½ στα 9.

Στο β' γκρουπ την 1η θέση κατέλαβε ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος του ΣΟ Ηλιούπολης με 7½ στα 9 ο οποίος κέρδισε μια φιλοξενία στο διεθνές τουρνουά Ίκαρος 2017. Την 2η θέση με τους ίδιους βαθμούς πήρε ο Κωνσταντίνος Πανταζής της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας, ενώ 3ος τερμάτισε ο Νικόλαος Αποστόλου του ΠΣ Αγίου Δημητρίου με 7 στα 9.

Επίσης, μετάλλια δώθηκαν στους νικητές όλων των νεανκιών κατηγοριών καθώς και στος βετεράνους άνω των 50 ετών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, το Δήμο Ηρακλείου και όλους τους σκακιστές που έλαβαν μέρος και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με σκακιστικές διοργανώσεις το Σεπτέμβριο

Εκτύπωση Email