Σκακιστική Επικοινωνία

Μεταγραφικές κινήσεις

Αρκετές μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η Σκακιστική Επικοινωνία για το 2018. Δείτε ποιοι ήρθαν και ποιοι αποχώρησαν.

Αρκετές ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε η Σκακιστική Επικοινωνία όχι μόνο για την ενίσχυση της ομάδας για την α' Εθνική, αλλά κυρίως για την δημιουργία ισχυρότερων νεανικών ομάδων το οποίο θα έχει ως συνέπεια οι ακαδημίες του συλλόγου να βελτιωθούν και να υπάρχει ανάμεσα στους μαθητές συναγωνισμός που θα τους βοηθήσεις όλους να βελτιωθούν.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από τις αποχωρήσεις: 
Σίγουρα η κορυφαία αγωνιστική  αποχώρηση είναι της Μαρίας Πετσετίδη η οποία θα αγωνίζεται για την Σπάρτη, αλλά παραμένει στο σύλλογο ως προπονήτρια, ως πρόεδρος και κυρίως ως φίλη. Η προσφορά της στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια είναι ανεκτίμητη, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε απολογισμό, γιατί  συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα.
Για τον Αργοναύτη Κορινθίας θα αγωνίζεται το 2018 ο Σταύρος Αμπελακιώτης, ενώο Αχιλλέας καιη Αμαλία Κουτσίδη θα αγωνίζονται για το ΣΟ Αιγάλεω.

Στην Επικοινωνία την νέα χρονιά θα παίζουν:
Η μεγαλύτερη ενίσχυση δεν έρχεται από μεταγραφή, αλλά από λήξη δανεισμού. Ο Γιάννης Εργαζάκης ύστερα από ένα χρόνο στην ομάδα της Φιλοθέης επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε. Πρόκειται για ένα παιδί του συλλόγου, οπότε ίσως ο όρος μεταγραφή να μην στέκει.
Με μορφή δανεισμού για ένα έτος θα αγωνίζονται με την ομάδα μας δύο κοπέλες από την Βόρεια Ελλάδα, η Μαρία Μπατζόλη από την Σκακιστική Ακαδημία Μουδανιών και η Μαρία Νικολαϊδου από την Σκακιστική Παρέμβαση Τριανδρίας. 
Τέλος, από την νέα χρονιά θα συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδα μας οι: Κωνσταντίνος Σακκάς (14 ετών), Ελευθέριος Κοφκελής (15), Ερνέστος Πιλάλης (12), Θωμάς Κουϊνέλης (13), Ελένη Κοφκελή (12) και Θεόδωρος Τζαλεζάς (15), Μαρία Μερόπη Κουϊνέλη (8), 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που συναίνεσαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι μεταγραφές και δεν έφεραν εμπόδιο στην θέληση των παδιών και των γονιών τους.

Εκτύπωση Email