Σχολικά, Ελλάδα, Σκακιστική Επικοινωνία, Προκήρυξη

18 Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Ηρακλείου-Προκήρυξη

O Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την  Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου προκηρύσσει το 18ο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Ηρακλείου το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου.Οργανωτική Επιτροπή: 

Μαρία Πετσετίδη, Πρόεδρος Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής
Νίκος Κομνηνός Αντιπρόεδρος Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής
Μιχάλης Ρουκουνάκης Έφορος Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής
Μίνα Παναγιωτακοπούλου Πρόεδρος Α/μιας Σχολικής Επιτροπής
Κώστας Πέτσας  Πρόεδρος Β/μιας Σχολικής Επιτροπής

Διευθυντής αγώνων: Μιχάλης Ρουκουνάκης
Υπεύθυνος σχολικού: Μαρία Πετσετίδη
Επικεφαλής διαιτητής: Νίκος Κομνηνός

Ημέρα διεξαγωγής: Σάββατο 18 Ιουνίου 2016.

Ώρα προσέλευσης: 09.00 ́ - 09.30 ́ π.μ. το αργότερο. Όποιος προσέλθει αργότερα θα παίξει από τον 2ο γύρο. Ώρα έναρξης αγώνων: 10.00 ́ π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων.
Το τουρνουά δίνει πρόκριση για την τελική φάση των Ατομικών Σχολικών Πρωταθλημάτων Αττικής 2017. Το σύστημα των προκρίσεων θα ανακοινωθεί από την ΕΣΣΝΑ.

Τρόπος διεξαγωγής: Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους. ( Νήπια + 6 όμιλοι Δημοτικά + Γυμνάσια). Σε περίπτωση που μια κατηγορία έχει λιγότερες από 10 συμμετοχές θα ενωθεί με την αμέσως παραπάνω κατηγορία, αλλά θα βραβευθεί

Γύροι: Ελβετικό 5 γύρων

Χρόνος σκέψης: Κάθε παρτίδα θα έχει συνολική διάρκεια τριάντα (30) λεπτά .

Χώρος: Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου, Λεωφ. Ηρακλείου και Κουντουριώτη & Νεότητος, σε μικρή απόσταση από το σταθμό ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Η πρόσβαση στο χώρο των αγώνων μπορεί να γίνει:
Με τον ΗΣΑΠ (σταθμός Ηράκλειο), οδικά από τη Λεωφόρο Ηρακλείου, από Αττική οδό, έξοδος Λ. Ηρακλείου, από Εθνική οδό, έξοδος Αναγεννήσεως, Ιφιγενείας, Λ. Ηρακλείου, με το λεωφορείο A8 (Στουρνάρη, Πατησίων, Λ. Ηρακλείου, στάση Ζέφυρος). 

Έπαθλα: Θα δοθούν μετάλλια στο 1ο, 2ο, και 3ο της γενικής κατάταξης και στο 1ο κορίτσι κάθε ομίλου.

Κριτήρια ισοβαθμίας:
α) το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα, εφόσον έχουν παίξει όλοι με όλους,
β) Buchholz cut -1
γ) Buchholz
δ) Sonneborn-Berger.

Δηλώσεις συμμετοχής: με email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλεφωνικά 6947774867 Νίκος Κομνηνός, 6974858312 Μαρία Πετσετίδη και 6947377440 Μιχάλης Ρουκουνάκης. Οι μετέχοντες στο τουρνουά θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους με τη φυσική τους παρουσία την ημέρα του τουρνουά, Σάββατο 18 Ιουνίου, από 09.00 ́π.μ. μέχρι 09.30 ́π.μ.

Οι απονομές σε όλους τους ομίλους θα γίνουν περίπου στις 13.00 ́- 13.30 ́ στον χώρο των αγώνων.

 Η Οργανωτική Επιτροπή Εκτύπωση Email