Σχολικά, Ελλάδα

Προκριματικά Σχολικά - Κεντρικός Τομέας

Πλούσιο σε σχολικό σκάκι είναι το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου.

 

Στο εμπορικό κέντρο "The Mall" στο Μαρούσι θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Μαθητών και Μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία του Κεντρικού Τομέα και συγκεκριμένα των Δήμων Αθηναίων, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Γαλατσίου, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνος, Ηλιούπολης, Δάφνης - Υμηττού. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση που κάποιος έχει αγωνιστεί σε άλλο Περιφερειακό Προκριματικό Σχολικό, ή Δημοτικό Σχολικό, δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν στο http://essnachess.gr/ έως και την Πέμπτη 17 Μαρτίου δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, Σχολείο, Τάξη και Αρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο. εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σύλλογο μέχρι τις 31/12/2015. Ώρα έναρξης 12.00

 Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 5.30μμ στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί το Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Μαθητών του Κεντρικού Τομέα. Κάθε Δημοτικό σχολείο που ανήκει στους Δήμους του Κεντρικού Τομέα, μπορεί να πάρει μέρος με μία ή δύο ομάδες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 18/03/2016 στο http://essnachess.gr/.

Εκτύπωση Email