Ελλάδα, Τουρνουά, Σκακιστική Επικοινωνία, Προκήρυξη

9 blitz επικοινωνίας

H Σκακιστική Επικοινωνία διοργανώνει το 9ο ατομικό σκακιστικό τουρνουά blitz Επικοινωνίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Αττικής την Δευτερα 12 Δεκεμβριου 2016 στις 19.00μμ και θα έχει διεθνή αξιολόγηση blitz.

Διευθυντής Αγώνων – Επικεφαλής Διαιτητής: Διευθυντής αγώνων ορίζεται ο Μιχάλης Ρουκουνάκης και επικεφαλής διαιτητής η Μαρία Πετσετίδη.

Παράβολο συμμετοχής: Το παράβολο ορίζεται στα 5€ για όλους τους σκακιστές.

Χώρος αγώνων: Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο κλιματιζόμενο εντευκτήριο της Σκακιστικής Επικοινωνίας, Πολυτεχνείου και Χαράς 12 Στο Ηράκλειο Αττικής.

Χρόνος Σκέψης: Ο χρόνος σκέψης θα είναι τρία (3) λεπτά για όλη την παρτίδα και δύο (2) δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση από την αρχή της παρτίδας. Η καταγραφή των κινήσεων ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Ισχύουν οι κανονισμοί της FIDE για τις παρτίδες blitz.

Σύστημα Αγώνων: Το τουρνουά θα διεξαχθεί με Ελβετικό Σύστημα FIDE 9 γύρων. Για την πραγματοποίηση των κληρώσεων θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα Swiss manager. Η αρχική κατάταξη θα γίνει βάση των Διεθνών έλο blitz.

Πρόγραμμα Αγώνων: Η επιβεβαίωση συμμετοχών θα γίνει μέχρι και πέντε (5) λεπτά πριν την έναρξη του τουρνουά.

Ώρα προσέλευσης:18:30μμ. Ο 1ος γύρος θα ξεκινήσει στις 19.00 μ, ενώ η ολοκλήρωση του τουρνουά αναμένεται κατά τις 21.00 μ. Κριτήρια Άρσης Ισοβαθμίας: Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελική κατάταξη ισχύουν τα εξής κριτήρια άρσης της:

α. Buchholz
β. Sonneborn-Berger
γ. Arranz

Έπαθλα:
1ος Δωρεάν συμμετοχή στο 20ο Διεθνές Τουρνουά Ηρακλείου Αττικής  + μετάλλιο,
2ος Δωρεάν συμμετοχή στο Ανοιχτό Τουρνουά Επικοινωνίας “
Autumn 2016”+ μετάλλιο,
3ος Δωρεάν συμμετοχή στο Ανοιχτό Τουρνουά Επικοινωνίας “
Autumn 2016”+ μετάλλιο,

 

Συμμετοχή: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τους 45 πρώτους που θα δηλώσουν.
Δηλώσεις συμμετοχής: στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 στα τηλέφωνα 6947377440 Μιχάλης Ρουκουνάκης και 6974858312 Μαρία Πετσετίδη 

Εκτύπωση